Bemutatkozás

Iskolánkban immár 20 éve élsportolók nevelésével foglalkozunk, különös hangsúlyt fordítva a sporttehetségek mentális támogatására is. Ez alatt sikeresen teremtettük meg a mindennapos edzések és a tanulás összhangját iskolánkban, jutattunk igen elfoglalt és eredményes élsportolókat, olimpikonokat érettségi bizonyítványhoz, teremtettük meg számukra a továbbtanulás lehetőségét.

Büszkeségeink: Berki Krisztián és Dombi Rudolf a londoni Olimpia – olimpiai bajnokok, Bor Barna, Mészáros Anett és Madarász Viktória olimpikonok Londonban. Emellett Kucsera Gábor világbajnok kajakozó, Decsi Tamás vívó, Hámori Zsuzsa szinkronúszó olimpikon, Vérten Orsolya, Tomori Zsuzsanna, Szucsánszki Zita, Laluska Eszter, Triffa Ágnes, Lőw Andrea, Zácsik Szandra, Wolf Alexandra, Dobó Zsolt, Székely István válogatott kézilabdázók, Szeles György vízilabdázó, Hullám Attila, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Stieber Zoltán futballisták, végül, de nem utolsó sorban ketten a művészvilágból Kapócs Zsóka előadóművész és Nacsa Olivér humorista.

Támogatva a kettős karrier kibontakozását, célunk a felkészítés az élsportolói létből való továbblépés, a civil karrier megteremtésére. Erre jó példa Hámori Zsuzsanna olimpikon szinkronúszó, aki ma már neves edző, megkapta a nemzet edzője címet 2014-ben a MOB-tól, és a Magyar Szinkronúszó Válogatott szövetségi kapitánya lett.


Kiemelt célunknak tekintjük, hogy a tehetségtámogatást mint személyiségfejlesztést szervezett keretek között szakemberek bevonásával még hatékonyabbá tegyük a sportolók speciális elvárásai szerint.

Iskolánk jó kapcsolatot tart fenn a többi közintézménnyel, a sportszövetségekkel, -egyesületekkel, sportiskolaként a MOB-bal, olimpiai iskolaként a MOA-val (Magyar Olimpiai Akadémia). A gyerekek és szülők egyéni megkereséseire is készséggel válaszolunk. Tehetségtámogató tevékenységünk szélesítésével célunk együttműködni a Tehetségpontokkal, szakmai szervezetekkel.