Blogíró verseny 2016

Blogolj velünk! Jelentkezz a Kovács Pál Baptista Gimnázium blogíró versenyére, ha 8-12. évfolyamos sportoló vagy, aki szívesen megosztaná tapasztalatait, élményeit!

Ragadj klaviatúrát, és írd meg, mit jelent ma sportolónak és diáknak lenni! Milyen kihívásokkal kell szembenézni, hogyan kezeled a sikereket és a kudarcokat? Mutasd be a sportágadat! Mit adott neked ez a sportág, miben és hogyan fejlődtél általa?

A blogíró versenyre két korcsoportban lehet nevezni: 8-10. és 11-12. évfolyam.

Kérjük, ne használj klaviatúrát nem tűrő csúnya szavakat, ne sértegess bejegyzésedben másokat, ne ítélkezz mások felett! Tartsd tiszteletben mások értékeit, ne vedd át más szövegét, videóját, képét!

A verseny két fordulós. Az első forduló ideje: 2016. szeptember 28-november 20.

A versenyben való részvételhez az első forduló során írj egy minimum 2000 karakteres szöveget a témában, mellékelj legalább 1 fényképet vagy videót, töltsd ki a jelentkezési lapot, és mindezt továbbítsd az info@blogolj.hu postafiókba! Az első fordulót követően, november 21-30 között gyűjts minél több szavazatot a blogbejegyzésedre! Korcsoportonként a 7 legtöbb szavazatot gyűjtő blogoló automatikusan, 3 további versenyző pedig a zsűri döntése alapján továbbjut a második fordulóba.

A második fordulóban (december 12-február 26.) immár önállóan kell 10 bejegyzést létrehoznia a blogolóknak, itt a zsűri szava dönt, hogy ki érdemli ki az első három díjat, a laptopot, iPhonet, tabletet.

A második forduló előtt egy témanapon segítünk még jobbá válni: blogírás, webszerkesztés, online marketing ismeretekkel vértezünk fel a nagy megmérettetés előtt.

Blogolj velünk!

Kovács Pál Baptista Gimnázium

www.blogolj.hu