Miben tudunk segíteni?

Tehetségtámogató műhelyek kifejezetten a sportolók életszervezésének támogatására, melynek célja az önmenedzselés; életpálya-építés: tekintve, hogy a kimagasló sportteljesítmények az élet első harmadában jellemzőek; pszichés támogatás: siker- és kudarckezelés, koncentrációs képesség fejlesztése.

csoportKülönös figyelmet fordítunk ily módon az önismereti, kommunikációs, önmenedzselési készségek formálására, a társas kompetencia fejlesztésére, értékkülönbségekkel és konfliktusokkal való megküzdés képességére.

Tehetségnapunk nyitott minden sportoló számára. Tehetségtámogató tanácsadásunk szintén a sportolók mentális támogatását, életpálya-építését segíti.

Tehetségtámogató tevékenységünk során kérdőívekkel mérjük fel az intra- és interperszonális területek jellemzőit, a tanulási stratégiák hatékonyságát. Sporttehetségeket támogató műhely, a logikai-matematikai tehetségterület fejlesztését célzó tehetségsegítő műhelyünk munkáját ezen igények és szükségletek szerint tervezzük tehetségsegítő coach, sportpszichológus, tanulásmódszertani szaktanácsadó bevonásával. Az év során több esetben is visszajelzést kérünk a bevont szakemberektől munkánk hatékonyságáról gyerekekkel felvett kérdőív, interjú kiértékelése kapcsán.

A Tehetségtámogató műhelyt vezető kollégák és az iskolában működő szakmai team rendszeresen továbbképzi magát.

 

Author: Irén Halász-Hunfalvi

1 thought on “Miben tudunk segíteni?

Vélemény, hozzászólás?